Výstava Pardubice, ČEZ Aréna

Pardubický hokejový stánek se uzavřel hokeji ve dnech 14–16.9.2012, aby hostil výstavu "Stavební veletrhy Pardubice". Za "perníkáři" jsme se vydali i my a v naší zeleno-žluté svatyni jsme představili hned několik našich novinek pro podzimní topnou sezónu roku 2012.

Mezi největší novinky se mimo kotle na 7 druhů paliv EKO KWP 25 Multi postavily dva naše zbrusu nové kotle, a to modely EKO KWW a EKO KWU. Jedná se o kotle s ručním přikládáním a automatickou regulací hoření. Oba kotle nabízíme s výkony od 14 až do 33 kW a v Pardubicích se návštěvníkům moc líbily.

Část stánku byla opět vyhrazena prezentaci našich solárních systémů pro ohřev TUV a i přes velkou účast naší konkurence v této oblasti se nám podařilo zaujmout řadu návštěvníků a jak se zdá, brzy i zákazníků.

Jsme velmi rádi, že se nám podařilo návštevníky zaujmout, a to nejen naším novým stánkem, ale především našimi kvalitními produkty. Věříme, že náš vstup do Pardubického regionu se zdařil a získali jsme řadu nových spokojených klientů.

Vytlačiť stránku Vytlačiť stránku