Stavební veletrh Brno IBF 2012

Ve dnech 24. - 28. 4. 2012 probíhal na brněnském výstavišti tradiční stavební veletr IBF. Letos jsme se této akce účastnili i my a na volné ploše mezi pavilony F a G vyrostl náš stánek v barvách značky ELEKTROMET.

Z našeho širokého sortimentu jsme návštěvníkům představili několik novinek roku 2012 zejména pak digiáltní automatický kotel EKO-KWP 25 Multi, který spaluje 7 druhů paliv, dále velmi oblíbený kotel EKO-KWPR Dual který mimo automatického režimu spalování uhlí umožňuje přikládat i kusové dřevo či uhlí. Prezentovali jsme i zásobníky na ohřev TUV a velký prodejní úspěch zaznamenaly naše solární systémy s bezkonkurenčními veletržními cenami.

O naše výrobky byl velký zájem a během pěti dnů trvání výstavy jsme obsloužili stovky návštěvníků a navázali řadu obchodních kontaktů. V následujících měsících se chystáme prezentovat naše produkty na dalších specializovaných výstavách, které jsou pořádány v krajských a okresních městech a jsou zaměřeny na topenářskou techniku, ekologické vytápění, solární ohřev a nové technologie v této oblasti.

Všem našim partnerům a zákazníkům děkujeme za návštěvu a těšíme se na další spolupráci.
Za ELMET TRADE Zbyněk Stehlík

Vytisknout stránku Vytisknout stránku